Nuevo Oriente Machinery & Electronic Co.,Ltd - Nantong, China

Website

About

CNNOME (NUEVO ORIENTE MACHINERY & ELECTRONIC) yurtdisi pazari için genç bir markadir. 2017 yilinda dogdu, ancak ana fabrikamizin 30 yili askin bir geçmisi var. Çin'de profesyonel elektrikli el aleti tasarim ve üretim üreticilerinin öncüsü olarak. Ilk günlerde, sadece iç pazara odaklandik ve bazi uluslararasi markalara OEM islemede yardimci olduk.


Sekiz yillik OEM deneyimi, zengin üretim deneyimi ve siki kalite kontrol gereksinimleri biriktirmemize izin verdi. Fabrikamizin üretim kapasitesi ve ürün kalitesi büyük yabanci markalarla tam olarak rekabet edebilir, bu nedenle 2017'nin sonunda yeni marka CNNOME'u piyasaya sürdük.


CNNOME, fabrikamizin üst düzey hattidir. Üst düzey endüstriyel sinif yabanci pazarlari hedefleyen, Agir hizmet tipi lityum pilli tasinabilir aletler serisini piyasaya sürdük. Bu agir hizmet serileri uluslararasi markalarla ayni kaliteye sahiptir ve Çin'deki maliyet kontrol avantajlarimiz sayesinde CNNOME aracimiz uluslararasi pazarda iyi bir üne kavusmustur.


Su anda, acentelerimiz Avrupa, Güney Amerika, Amerika vb. 10'dan fazla ülkeye yayilmistir. CNNOME içtenlikle katilmanizi dört gözle bekliyor, üst düzey Çin üreticisinin daha fazla müsteri edinmenize yardimci olmasina izin verin!

Contact Person Details