Parajumpers windbreaker jacke - New York, United States

About


Du behøver ikke at ofre gode udseende for varme. Ja, du kan holde varmen ved at isolere dit tøj med avisen, men der tilføjes hovedparten gør du ser federe. En baggy sweater ville holde dig varm, men du ville se ti eller tyve pounds tungere i det, hvis du ikke er forsigtig.

Dit bedste bud ville være et slankt ski jakke, der ville tage dig ud over bjergtoppene. Vælge en, du kan bære i årevis. Eller endda årtier, hvis du kan bevare din nuværende vægt.

Hvad jeg gjorde dengang, var at købe en trøje fra en turist shop, som dog var i en farve, jeg kunne lide, viste sig lidet flatterende grund af pasform. Disse fotos er stadig med mig mere end et årti senere. Min ven kom forberedt med et slankt jakke og ser fantastisk i disse fotografier.

Det er mere end bare en forfængelighed ting. Hvis du investerer i en stor jakke før tid, kan du altid bruge den til javascript:fnSubmit()denne og fremtidige ture. Selv om det ikke sne, hvor du bor, kan du bære den over en lys T-shirt i kraftig air-condition eller når du skal rejse til koldere klimaer.
http://www.modejakkersalgdk.com

Contact Person Details